FAQ

Wat is een Cradeq-account?

Je Cradeq-account bestaat uit een combinatie van een persoonlijk e-mailadres en een wachtwoord. Met je Cradeq-account krijg je toegang tot de webapplicaties van Cradeq. Dit is momenteel Carbon voor onderwijs en Parallel voor informatie en instructies. Een Cradeq-account is vergelijkbaar met een Google-account. Wanneer je je aanmeldt met je Google-account, log je met hetzelfde account in voor Gmail, Google Drive en YouTube.

Diverse ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en andere organisaties hebben een eigen omgeving met een eigen URL van Carbon en Parallel. Met je Cradeq-account krijg je dus toegang tot alle omgevingen waar je door de organisaties voor bent uitgenodigd. Je hebt dus maar één Cradeq-account nodig om in te loggen voor alle opleidingen, cursussen, documentatie, informatie, lesmethodes en protocollen die door de organisaties zijn ontwikkeld in samenwerking met Cradeq in Carbon and Parallel.

Afhankelijk van het mailadres van je Cradeq-account, kan je ook inloggen via SURFconext. Je ziet daarmee ook alle omgevingen die aan je account zijn gekoppeld.

Ik zie de organisatie waarmee ik via SURFconext kan inloggen niet op het SURFconext-inlogscherm staan.

De organisatie waarmee je via SURFconext wil inloggen is mogelijk nog niet bij Cradeq aangesloten. De aangesloten organisaties zijn momenteel:

  • Erasmus Medisch Centrum
  • Erasmus Universiteit Rotterdam

Deze lijst kan in de toekomst worden uitgebreid.

Ik heb geen Cradeq-account.

Een uitnodigingsmail voor een Cradeq-account wordt verstuurd door een organisatie als je uitgenodigd wordt tot hun Carbon of Parallel omgeving. Om in te loggen dien je een wachtwoord in te stellen op je persoonlijke Cradeq-account. Je kunt er mogelijk ook voor kiezen om via SURFconext in te loggen. Bekijk ook de uitleg en instructies in de uitnodigingsmail.

Ik mis toegang tot een omgeving in Carbon of Parallel.

Neem in dit geval eerst contact op met de organisatie waarvan je de toegang mist. Zij kunnen bekijken of er een uitnodiging is verstuurd voor de toegang en indien nodig deze versturen. Bij geen gehoor of als het probleem blijft bestaan, kun je met ons contact opnemen via het e-mailadres wat onderaan deze pagina staat.

Ik kan niet meer bij mijn e-mailadres om in te loggen op mijn Cradeq-account.

Neem contact met ons op via het e-mailadres dat onderaan deze pagina staat en geef aan wat het e-mailadres is waar je de toegang tot bent verloren. Wij nemen contact op om tot de best passende oplossing te komen.

Verschillende organisaties hebben mij uitgenodigd op verschillende e-mailadressen waardoor ik meerdere Cradeq-accounts bezit.

Indien je deze accounts wilt samenvoegen of wijzigen, mail dan met de vraag en beschrijving van de accounts naar het e-mailadres wat onderaan deze pagina staat. Wij nemen contact op om tot de best passende oplossing te komen.

Ik wil mijn account verwijderen.

Zie de sectie Gegevensrechten in het Privacyverklaring.

Ik heb andere vragen over mijn Cradeq-account.

Neem hiervoor contact op met support@cradeq.nl.